Празниците са тук. С тях и поредната порция гнусни спамери. В случая triniti-soft.com, които са решили, че много ни трябват касовите им апарати. Пожелавам им през новата година данъчните да ги съсипят от проверки и накрая с техните касови апарати да ги обложат, така че да фалират гнусните гадове.
from www2.spvision.net (www2.spvision.net [217.9.237.204])
www@www2.spvision.net
или на sales@triniti-soft.com
#1 by Николай Цветков on 27, декември, 2011 - 10:21 am
И Микроинвест пращаха някакъв подобен спам.
#2 by Spam от triniti-soft.com on 30, декември, 2011 - 2:59 pm
Получихме сходен СПАМ.
В конкретния случай, изпратихме любезен е-майл отговор, че не желаем да получаваме повече рекламни съобщения. Отговорът беше изпратен до следния списък от от е-майли адреси:
marketing@triniti-soft.com
support@triniti-soft.com
sales@triniti-soft.com
office@triniti-soft.com
webhills@triniti-soft.com
m.haleva@triniti-soft.com
technos@triada.bg
office@izotgb.com
office@el-soft.com
altacash@abv.bg
vebo_ss@abv.bg
office@livena.net
office@unip.bg
fiskalen@fiskalen.com
hostmaster@ispvision.net
vstanchev@web-hills.com
petyo@web-hills.com
abuse@web-hills.com
billing@host.bg
support@host.bg
admin@host.bg
root@host.bg
abuse@host.bg
www@www2.spvision.net
office@spvision.net
Горните е-майл адреси са видими в публичното пространство и принадлежат на компанията triniti-soft.com, нейни дистрибутори и технологични партньори осигуряващи интернет достъпа им.
Моля ако получите СПАМ от тази компания, уведомете ги че не желаете повече съобщения на горния списък от е-майли.
#3 by Muto on 2, март, 2012 - 2:59 pm
Кои са “тринити” и кога преди това са се занимавали с касови апарати? Едни крадци на програмен код, “сътворили” софтуерното си уродче АБИС, на което постоянно му се чупят някакви бази данни и трябва да имаш безплатен телефон към вечно заетия им (защо ли?!?!) съпорт да си оправят проблема. Същите изведнъж решили да продават касови апарати, хващайки гребена на вълната в началото на тази година. Не ми се мисли ако имате проблем с касов апарат закупен от фирмата им…
#4 by starlightbg on 2, март, 2012 - 6:04 pm
Не ги знам кои са, но определено са решили, че със спам ще си продават стоките. Е, скоро ще разберат, че не става така.