Оригинално оправдание за спам

Българските спам дебили стават все по-креативни, особено в оправданията си, че всъщност не ви пращат спам, а се грижат за вас. Ето какво е сътворил някой незнаен педерастки гений от  marketing@microinvest.net  :

“Това не е търговско съобщение, въпреки че може да се тълкува и като такова. Съжаляваме, ако с този имейл сме Ви притеснили по някакъв начин. Неговата единствена цел е да даде по-голяма информираност с казуса за подмяна на всички касови апарати. Ако желаете да блокираме Вашия електронен адрес от базата ни, моля последвайте този линк . “

Демек, да сте информирани за някакъв “казус за подмяна на всички касови апарати”.

Ама спамерът е решил, че “хитро” ще се маскира през някакъв си  office@kasi-aparati.tk. Не знае, че всичко се вижда, включително и бтк ип-то му -unknown (HELO Kasa) (87.126.8.69), from sd88.btc-net.bg (SD88.btc-net.bg [212.39.90.88]).

 

  1. #1 by Николай Цветков on 15, декември, 2011 - 11:01 am

    Ще си изгасят модема, ще вземат друг IP адрес и утре пак ще спамят. Май ще трябва да набутаме и целия Виваком. :-S

    • #2 by starlightbg on 15, декември, 2011 - 12:17 pm

      Понеже още не са се сетили, слагат едно и също -to: В случая настройвам procmail-a като види такова нещо в полето to: да го праща директно в /dev/null.

  2. #3 by Николай Цветков on 15, декември, 2011 - 3:36 pm

    Трябва да помисля да активирам и аз тия филтри, че след преинсталацията май ги спрях.

    Ето и едни интересни снимки на млечния път:
    http://bigpicture.ru/?p=234793

Вашият коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.